lunes, 22 de diciembre de 2008

Manifestación solidaria en Madrid


3 comentarios:

ACRATA92 dijo...

http://imagenes.lavanguardia.es/lavanguardia/img/20081211/3abmanifestacionbarcelona112084.jpg

a bcn y todo el estado español solidaridad con grecia !!!!!!!!!!

ACRATA92 dijo...

DIFUXION !!!!!!!!!
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/360335/index.php


Avui dissabte 20 de desembre entre les 19 i les 21:30 hrs la policia ha carregat brutalment contra un grup d'uns 500 manifestants que ens manifestàvem en contra de la violencia policial i el terrorisme d'estat (arrel de l'assasinat de l'Alexandros Grigoropoulos)
Clica la imatge per una versió més gran

pancarta mani.JPG
Clica la imatge per una versió més gran

penya.JPG
Clica la imatge per una versió més gran

oprimint.JPG
La brutalitat amb que la poliia ens ha tractat avui es veia venir des de que la mani va arrencar. Un dispositiu molt desproporcionat. Hi havien uns 500-600 manifestants i igual número de polis devant, darrere i amagats per tot arreu.
Quan avn acorralar al personal entre Granvia i passeig de gracia un madero va caure solet, i s'en va anar donant tombs arrepenjat entre dos del seus (si li haguèssiu vist la cara!). Anava molt drogat, com la majoria dels que "vetllaven per la seguretat", no se de qui...
Després de treure d'alla al poli que no s'aguantava de peu, van carregar una mica sense raó, per que, segurament, no els hi va agradar la riallada que va esclatar arrel de l'incident. VAn acorralar encara més a un grup reduit de manifestants, fent pressió per que els hi donguèssin una raó per carregar. No hi vàren haver de raons. El que si va haver es solidaritat, per que als maderos els acordonava un grup més gran de gent que donava suport als que estaven assetjats pel cordó policial. Van esperar bastant a que el qui no estàven acordonats es dispersèssin i poder carregar al seu gust al petit grup. Peró la resistència va ser fidel i, per fí, van obrirse i deixar sortir als nanos que acordon+aven.
Malauradament un dels que es trobàven assetjats es trobà molt indisposat i es va demanar l'ajuda dels ATS del SEM. Quan els ATS estàven atenent al nano tres antidisturbs van voler fer una incursió en direcció al nano atés, atravessant part de la multitud a empentes i cops, la resistència que van trobar, mínima i isignificant, va ser l'excusa perfecta per donar soltura a tanta testosterona i excitants que segurament carcomien el seu poc cervell.
Una càrrega desproporcionada, un abús il·legítim, i una violència totalment injustificada.
LA POLICIA SON TORTURADORS PROFESSIONALS QUE HAURIEN DE FER-SE REGULARMENT PROVES PSICOLÒGIQUES. No s'hauria de tolerar que gent amb aquestes actituds i estat mental vetllés per la seguretat de res, ni de les pedres d'una pedrera.

ACRATA92 dijo...

mas manis en el estado español

- BARCELONA: 20.00 H - PL. UNIVERSITAT
- MADRID: 18.00 H - ATOCHA
- BILBAO 18.00 H - MOYUA